SAMSUN / VEZİRKÖPRÜ - Beşpınar Ortaokulu

Beşpınar Ortaokulu

Adres
BEŞPINAR MAH. DÜZ MH SK. BEŞPINAR ORTAOKULU BLOK NO 3 İÇ KAPI NO 2 VEZİRKÖPRÜ / SAMSUN
Vizyon
Öğrencilerin ilgi,yetenek ve istekleri doğrultusunda yönlendirerek hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; düşünen, sorgulayan, okuyan,araştıran,toplum ve dünya sorunlarıyla ilgili ve ruhen sağlıklı bireylerin yetiştiği bir model okul olmaktır.
Misyon
Öğrencilerin; ilgi,yetenek ve istekleri doğrultusunda yönlendirerek hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; düşünen, sorgulayan, okuyan,araştıran,toplum ve dünya sorunlarıyla ilgili ve ruhen sağlıklı bireylerin yetiştiği bir model okul olmaktır.
Ulaşım
Okulumuzun bulunduğu köy ilçe merkezine gün içerisinde ulaşım kolaylığı vardır.Yolları asfalt olup,trafik yoğunluğu mevcuttur. Öğretmenler özel servis aracıyla okula gelmektedirler.
öĞRENCİ VE ÖĞRETMEN SERVİSLERİ MEVCUTTUR.
Yerleşim Yeri
Okulumuzun bulunduğu yerleşim yeri 2000 nüfuslu olup, dağ yamacına kurulmuş olup 5 mahalleye ayrılmıştır.
Okulumuz İlçe merkezine 33 km, İl merkezine 123 km uzaklıktadır.