SAMSUN / VEZİRKÖPRÜ - Beşpınar Ortaokulu

Şbt

İlköğretim ve ortaöğretim kurumlarında öğrenimlerine devam eden öğrencilerin bursluluk hakkından faydalandırılması için yapılacak olan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecektir. Başvuru kılavuzu, 26 Ocak 2024 tarihinden itibaren www.meb.gov.tr internet adresinde yayımlanarak kamuoyu ile paylaşılmıştır. Sınav başvurusu 13 Şubat - 1 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

Şbt

7 Şubat 2024 Çarşamba günü 8. Sınıf öğrencilerimiz için il geneli LGS - 4 değerlendirme sınavı yapılacaktır.

Ağu

2023-2024 yılı DYK başvuruları 25 Ağustos başlamış olup 31 Ağustos Perşembe günü bitecektir. Öğretmen ve öğrencilerimizin aşağıda yer alan takvime göre başvurularını gerceklestirebilektir.

Başvuru linki : https://e-kurs.meb.gov.tr/

Tem

Tercih sürecinin öğrencilerimiz ve ailelerimiz için hayırlı olmasını temenni ederiz.